متبلایان به پرفشاری خون، مصرف برنج و ماكارونی را كاهش دهند
نوشته شده توسط : gogos

'پریسا ترابی' در گفت و گو با خبرنگار اجتمای ایرنا درباره اصلاح الگوی مصرف قندها افزود: قندها هم مانند چربی ها در صورتی كه بیش از میزان مورد نیاز مصرف شوند، باعث اضافه وزن، چاقی، افزایش فشارخون و چربی خون، دیابت و پوسیدگی دندان ها می شوند.

وی ادامه داد در میان وعده ها نیز باید از میوه های تازه یا بیسكویت های سبوس دار به جای كیك ها و شیرینی های تر، پرچربی و شیرین استفاده شود.

ترابی به شهروندان توصیه كرد هنگام تهیه كیك ها و شیرینی های ساده خانگی به جای شكر از میوه های تازه یا بخارپز یا پخته شده استفاده شود.

این متخصص تغذیه اضافه كرد: مصرف نوشابه های گاز دار و آب میوه های صنعتی را نیز باید كاهش داد و به جای آن، آب، دوغ كم نمك و آبمیوه های تازه مصرف شود.

ترابی به مردم توصیه كرد: همچنین همراه چای، از چند دانه توت خشك یا كشمش بجای قند و شكر استفاده شود.

اجتمام**9105**1572





:: برچسب‌ها: کریسمس , پاریس , عکس ها ,
:: بازدید از این مطلب : 230
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: